Vacature Test (Automation) Engineer

Ben jij op zoek naar een rol als Test Engineer bij een organisatie waar je geen nummer bent? Wij zoeken een ambitieuze collega om ons testteam te versterken.

Netaspect ontwikkelt verzekeringssoftware onder de merknaam Certigo. Gevestigd in Breda nabij station Prinsenbeek werken we dagelijks met een enthousiast team van 20 collega's aan mooie software in .NET. Dit doen wij op basis van SCRUM. Certigo is een uitgebreide cloud oplossing voor verzekeringsadministraties.

Functie omschrijving

De uitgebreide Certigo software heeft een tweede productlijn gekregen, Certigo Platform. Gebaseerd op Azure bieden we sinds augustus 2020 dit nieuwe product, waarbij de Certigo software altijd beschikbaar is voor onze klanten op basis van de laatste release. Op dit moment zijn we daarom in de transitie naar 100% geautomatiseerd testen met professionalisering en verbetering van onze test processen. Hier ligt dan direct jouw uitdaging. Je krijgt de gelegenheid om een versnelling van het geautomatiseerd testen te realiseren met veel ruimte voor eigen inbreng. Heb jij hands-on ervaring met geautomatiseerd testen en wil je de kans grijpen om het geautomatiseerd testen bij Netaspect naar een nieuw level te brengen?

Functie eisen

Voor de functie van ervaren Test (Automation) Engineer vragen wij de volgende kennis en ervaring:

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt adequate ervaring met test automatisering en goede kennis van tools zoals Selenium, Jmeter, Postman. Buiten kennis over de inzet van deze tools, weet je ook hands-on de tools te gebruiken en in te zetten voor het configureren/scripten van geautomatiseerde testen;
  • Een pré is als je ervaring hebt met de TMAP en/of ISTQB testmethode;
  • Je werkt testscenario’s uit en kunt deze scenario’s ook implementeren als geautomatiseerde testen;
  • Je hebt ambitie en de drive om bij te dragen aan een professionaliseringsslag op het gebied van Test automatisering;
  • Je voelt je thuis bij een kleine professionele organisatie met een informele sfeer waar je zelf het verschil kan maken.

Bedrijfscultuur

Brood hoef je bij ons normaliter niet mee te nemen, voor je lunch wordt gezorgd. Wil je even je energie kwijt? Daag dan je collega’s uit. We beschikken o.a. over een voetbalspel, tafeltennistafel en een dartboard. Buiten even heerlijk wandelen kan natuurlijk ook! Helaas is op dit moment alles even anders dan normaal. In verband met covid-19 werken we daarom in twee teams. Je werkt gedeeltelijk in ons fijne kantoor en vanuit huis. Zo kunnen we je goed inwerken en leer je tegelijkertijd je collega’s kennen.

Ons aanbod

Netaspect biedt een uitstekend salaris op basis van je kennis, ervaring en prestaties. De hoogte van je salaris is niet gebaseerd op je leeftijd of dienstjaren maar op wie je bent en wat je kunt. Je hebt flexibele arbeidsvoorwaarden zodat je je eigen verdeling kunt maken in componenten als salaris, aantal vakantiedagen en pensioenbijdragen. Jij kiest wat jij belangrijk vindt.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij de Junior Test Engineer die wij zoeken? Mail dan je CV en uitgebreide motivatie naar vacatures@netaspect.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Corné Janssen (HRM) op 06-11720928 of Arno Vlielander (Teamlead van het Development team) op 076-3333500.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Westbroek 39
4822 ZX Breda
Tel: 076 33 33 500
mail@netaspect.nl

Privacybeleid