Vacature Project Engineer / .NET Consultant

Netaspect is in Breda gevestigd en levert de innovatieve Certigo verzekeringsadministratie software. We hebben een eigen software suite ontwikkeld met open voor diversiteit als leidend product principe.

In deze groei functie als Project Engineer wordt je zowel technisch als functioneel uitgedaagd om alle middelen die onze Certigo software biedt zo goed mogelijk in te zetten bij onze klanten. Je zult begeleid en (verder) opgeleid worden door ervaren consultants.

Functie omschrijving

Tot jouw taken behoren onder andere:

 • De Certigo software inrichten en helpen implementeren voor een klant situatie;
 • De conversie van grote verzekeringsadministraties naar Certigo plannen, uitvoeren en (helpen) controleren;
 • Het uitvoeren van afwisselend technisch systeem integratie- en ontwikkelwerk, veelal op locatie bij de klant;
 • Integreren van de Certigo software in klant omgevingen;
 • Analyseren en verhelpen van productie verstoringen

Functie eisen

Voor de functie van Project Engineer vragen wij de volgende kennis en ervaring:

 • Ervaring met Microsoft C# en SQL Server;
 • Kennis van SharePoint, AngularJS, ReactJS en HTML5/CSS3 zijn een bonus;
 • Consulting en communicatieve vaardigheden;
 • Leergierig en in staat jezelf verder te ontwikkelen - dit is voor ons het belangrijkste;
 • Ervaring met standaard software implementatieprojecten
 • Gewerkt in SCRUM projecten;
 • Een opleidingsniveau dat minimaal op HBO niveau ligt;

Bedrijfscultuur

Bij Netaspect worden alle medewerkers om hun persoonlijke vaardigheden gewaardeerd en hebben volop de gelegenheid voor een eigen inbreng. We plannen regelmatig team activiteiten en besteden veel aandacht aan verjaardagen en jubilea. Naast ieders verantwoordelijkheid om het eigen werk goed te doen zijn we allemaal verantwoordelijk voor de effectiviteit en werksfeer van het gehele team. Daar hoort bij dat je nieuwe of minder ervaren teamleden ondersteunt en dat je enthousiasme uitstraalt over je project engineer vaardigheden en trots ben op je prestaties. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk en stimuleren dan ook dat Netaspecters zichzelf en elkaar blijven uitdagen de beste te zijn in hun vakgebied!

Ons aanbod

Netaspect biedt een marktconform salaris op basis van kennis en ervaring en daarnaast een lucratieve winstdelingsregeling. Wij kennen flexibele arbeidsvoorwaarden zodat je je eigen verdeling kunt maken in componenten als salaris, aantal vakantiedagen en persoonlijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

We zorgen voor een stevige opleiding en inwerkperiode, zodat je goed voorbereid je werkzaamheden bij de klanten zal starten.

Word jij onze nieuwe collega?

Mail dan je CV en uitgebreide motivatie naar vacatures@netaspect.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen via onderstaande gegevens. Een persoonlijkheidstest kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure.

Contact

Westbroek 39
4822 ZX Breda
Tel: 076 33 33 500
mail@netaspect.nl

Social media