Vacature .NET Developer Junior

Ben jij de .NET Developer die het leuk vind om de complexe materie binnen de verzekeringen te vertalen in goed leesbare code op een mooie locatie in Breda?

Netaspect ontwikkelt verzekeringssoftware onder de merknaam Certigo. Gevestigd in Breda nabij station Prinsenbeek werken we dagelijks met een enthousiast team van 20 collega’s aan mooie software in .NET. Dit doen wij op basis van SCRUM. Certigo is een uitgebreide cloud oplossing voor verzekeringsadministraties.

Functie omschrijving

Als je als .NET Developer bij ons gaat starten gaan we je eerst bekend laten worden met onze software en markt. Wij zijn op zoek naar een collega die ambitie heeft om goed onderhoudbare code te schrijven. En weet je wat? Daar gaan wij je bij helpen. We ondersteunen je inhoudelijk op alle vlakken om je onze materie en markt eigen te maken. Hiernaast investeren we in diverse trainingen en opleidingen om je nog beter te maken. Er zijn veel mogelijkheden en kansen bij Netaspect, daarom maken we samen jouw plan voor je verdere ontwikkeling bij Netaspect. Dat kan zijn richting Software Engineer of een Application Engineer; met een gespecialiseerde of juist meer brede focus. Samen kijken we wat jou motiveert en waar je goed in bent. Wanneer jij er klaar voor bent en beschikt over de bagage die nodig is om je taak uit te voeren ga je zelfstandig aan de slag. We vinden het tof en belangrijk als je naast ‘learning on the job’ ook certificeringen gaat halen en jezelf doorontwikkelt. Het Development team en ons Competence Center bestaat momenteel uit 11 Ontwikkelaars, twee Teamleads, twee Testers, de Architect en de Product Owner.

Je functie:

  • Je start met een gedegen inwerkperiode. Afhankelijk van je kennis, ervaring en eigen wensen voer je diverse opdrachten voor onze klanten uit.
  • Met het team streef je een professionele invulling van werkzaamheden na en probeer je hier elke sprint zaken een beetje beter te doen dan de sprint ervoor. Je neemt hierin ook je eigen verantwoordelijkheid.
  • Je ontwikkelt je in de tijd tot de specialist in het team voor één of meerdere specifieke onderdelen, waarvoor het team bij jou terecht kan voor advies en goede raad;

Functie eisen

Voor de functie van .NET developer vragen wij de volgende kennis en ervaring:

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
  • Je bent bekend met technieken/talen zoals: C#, SQL server en JavaScript;
  • Je kent de diverse .NET frameworks en bijbehorende mogelijkheden en weet deze toe te passen;
  • Je voelt je thuis bij een professionele organisatie met een informele sfeer waar je zelf het verschil kan maken;

Bedrijfscultuur

Brood hoef je bij ons normaliter niet mee te nemen, voor je lunch wordt gezorgd. Wil je even je energie kwijt? Daag dan je collega's uit. We beschikken o.a. over een voetbalspel, tafeltennistafel en een dartboard. Buiten even heerlijk wandelen kan natuurlijk ook! Helaas is op dit moment alles even anders dan normaal. In verband met COVID-19 werken we daarom in twee teams. Je werkt gedeeltelijk in ons fijne kantoor en vanuit huis. Zo kunnen we je goed inwerken en leer je tegelijkertijd je collega's kennen.

Ons aanbod

Netaspect biedt een uitstekend salaris op basis van je kennis, ervaring en prestaties. De hoogte van je salaris is niet gebaseerd op je leeftijd of dienstjaren maar op wie je bent en wat je kunt. Je hebt flexibele arbeidsvoorwaarden zodat je je eigen verdeling kunt maken in componenten als salaris, aantal vakantiedagen en pensioenbijdragen. Jij kiest wat jij belangrijk vindt.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij de Junior Test Engineer die wij zoeken? Mail dan je CV en uitgebreide motivatie naar vacatures@netaspect.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Corné Janssen (HRM) op 06-11720928 of Arno Vlielander (Teamlead van het Development team) op 076-3333500.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Westbroek 39
4822 ZX Breda
Tel: 076 33 33 500
mail@netaspect.nl

Privacybeleid