Nieuwe vacature .Net Project Engineer

Nieuwe vacature Ervaren .NET Developer


vacatures

Netaspect is gevestigd in een karakteristiek pand aan de rand van de binnenstad van Dordrecht. Met een hecht team van collega's werken wij iedere dag aan de projecten bij onze klanten en aan de door ons zelf ontwikkelde verzekeringssoftware. Ons motto is dat je maar beter elke dag plezier kunt hebben in je werk. Tevreden medewerkers zijn immers de basis voor tevreden klanten.

 

Netaspect kenmerkt zich door professionaliteit, hooggekwalificeerde medewerkers en tevreden klanten. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling, door de vrijheid die je binnen onze organisatie krijgt heb je de mogelijkheid jezelf en je collega's te blijven uitdagen iedere dag beter te worden in jouw vakgebied. Binnen Netaspect heerst er een hechte en collegiale sfeer, plannen we regelmatig leuke activiteiten en staan we stil bij persoonlijke momenten zoals verjaardagen en jubilea. 

Staat jouw ideale baan niet tussen onze openstaande vacatures, maar voldoe jij wel aan onderstaande punten? Stuur dan een open sollicitatie naar vacatures@netaspect.nl. Wij maken graag kennis met je!

  • Minimaal 3 jaar ervaring als Developer, Project Engineer of Consultant
  • Afgeronde HBO opleiding
  • Fulltime beschikbaar
  • Ervaring met technieken als C#, .NET framework met TFS, Visual Studio met Certigo plugins, WCF, SharePoint, SQL Server, HTML5/CSS3