passie

Al meer dan 15 jaar realiseren we samen met onze klanten succesvolle projecten.

 

In de snel veranderende verzekeringsbranche worden hoge eisen gesteld en durven wij het aan om innoverende software te ontwikkelen. Telkens lukt het ons om daarmee verzekeraars te helpen hun verzekeringsadministratie te verbeteren. We hebben daarbij een groot uithoudingsvermogen en geven niet snel op om de doelen te halen.

 

Bij het bepalen van de koers van onze organisatie gaan we dan ook uit van onze eigen kracht, met lef. Juist in een periode waarin de financiële markten niet uitnodigden om te investeren, versnelden wij de ontwikkeling van Certigo Policy. We kunnen met recht trots zijn op de software die we ontwikkelen; die dagelijks gebruikt wordt door gebruikers die hun werk nu beter kunnen doen. 

 

Alles wat we doen is vanuit het perspectief van de klant. We bouwen uitdagende en technologisch zeer vooruitstrevende software oplossingen - niet met de bedoeling om alleen maar technisch vernieuwend te zijn, maar omdat de toepassing van techniek voorwaardelijk is om onze klanten een werkelijk concurrentievoordeel te geven.

 

We worden iedere dag gedreven en gemotiveerd vanuit de overtuiging dat iedereen kan bijdragen aan het succes van onze organisatie. Als een geheel moeten we op elkaar kunnen vertrouwen en van elkaar kunnen leren door zelf de verantwoording van onze rol binnen het team op ons te nemen zorgen we voor dit succes. We waarderen de open mind van onze werksfeer, waarbij wij elkaar telkens inhoudelijk en op gedrag blijven uitdagen en ondersteunen.