historie

Netaspect is in 1996 opgericht en gestart als ontwikkelaar van internet applicaties met integraties naar traditionele backoffice systemen. Vanaf 2004 hebben we ons gespecialiseerd in de verzekeringsmarkt en de eerste versie van de Certigo Sales en Service module bij onze klanten ingevoerd. Vanwege de duidelijke vraag uit de markt voor een volledig geïntegreerde nieuwe generatie verzekerings software systemen hebben we in 2008 besloten de Certigo softwarelijn verder uit te bouwen. Aan de frontoffice Sales & Service module hebben we de twee primaire proces applicaties voor een verzekeraar toegevoegd: de polisadministratie en de schadebehandeling.

 

In 2012 is Certigo 3.0 voor de markt beschikbaar gekomen met de Certigo Policy 3.0 en Certigo Sales & Service 3.0 modules. In 2013 is daar de Certigo Claims 3.1 module aan toegevoegd.

 

Door een exclusieve  samenwerking met GAC Business Solutions levert Netaspect de state-of-the-art Certigo Finance solution. Certigo Finance is gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV, geoptimaliseerd voor verzekeraars en volledig geïntegreerd door Netaspect met Certigo Policy en Certigo Claims.

 

Certigo betekent verzekeren in Esperanto